U bent arts

Inleiding voor de Arts

De Levenseindekliniek biedt hulp aan artsen die om welke reden ook met vraagtekens zitten rondom een euthanasie, om steun vragen of een patiënt willen aanmelden. Ook is het mogelijk gedurende een euthanasietraject begeleid te worden door een van onze consulenten euthanasie. Die speciaal hiervoor opgeleide medewerkers hebben een ruime ervaring met het beoordelen en honoreren van een euthanasieverzoek.

De Levenseindekliniek heeft een brede expertise ontwikkeld op het gebied van complexe euthanasieverzoeken: niet-terminale somatische ziekten, dementie, stapeling van ouderdomsklachten en psychiatrie. Die expertise stellen we graag ter beschikking van artsen die daar gebruik van willen maken.

Nascholing “euthanasie bij dementie”  beschikbaar

Met trots kunnen wij melden dat de ontwikkeling van de nascholing “Euthanasie bij dementie” is afgerond. De module voorziet artsen van voldoende inzicht en praktijkkennis om zelf euthanasievragen bij dementie aan te nemen, te beoordelen en waar relevant uit te voeren. Klik hier om het hele bericht te lezen